2014 YILBAŞI HAZIRLIKLARI VE SÜSLEMELER

 
Çam Ağacı
  Merhabalar, umarım hepinizin hafta sonu en az benimki kadar keyifli geçmiştir. Hepimizin yeni güzellikleri beraberinde getireceğini umduğumuz 2014 yılına sayılı günler kaldı ve beni her sene olduğu gibi bir telaş sardı :)
  Bu senenin önemi benim için de eşim için de daha büyük çünkü 2014 yılını bambaşka bir hayat ile (evli olarak) karşılayacağız. Kendi yuvamızda yeni yılı karşılayacaksak evimiz çam ağaçsız olmaz diye düşündük ve cumartesi günümüzü yılbaşı ağacımızı süslemeye ayırdık :)
  Büyük bir heyecanla çamımızı kurduktan sonra çam ağacı süslerimizi kutularından çıkarttık ve 2014ten beklediğimiz güzel günlerin hatırına itina ile astık. Dilerim ki bizim karşılamak için özendiğimiz yeni yılda, bizlere itina ile geliyordur ve beraberinde mutluluk, sağlık getirerek sahip olduğumuz huzurumuza huzur katar.
  Şimdi de sizlere çam ağacımıza astığımız süslerden, süsleri nerelerden aldığımızdan bahsedeyim;


sarı simli yılbaşı süsü Yılbaşı ağacı süsü
 
  Yukarıda gördüğünüz süsleri ikea dan aldık. Bir kutuda 50 adet top var. Bu toplar 3 boydan ve 3 tipten oluşmakta. Tipleri ise; simli, mat ve parlak olarak bulunmakta. Ben bu kutulardan sadece sarı ve kırmızı renkte olanını aldım hala var mı bilmiyorum ama birde gümüş renkli kutu mevcuttu.
 
Çam Ağacı süsü
 
   Bu süsü de ikea dan temin ettik. Bir kutuda 4 adet bulunuyor. İlk anlattığım süslere göre pahalı olsa da değişik bir şekli olduğu için, Çam ağacında farklılık yaratmak isteyenlere tavsiye ederim.
 
Kardan Adam Yılbaşı Süsü
 
 
Resimde ki bu mutlu kardan adamlar da benim favorim olmakta :) bu süsleri de Euro Flora dan temin ettik. Fakat aynıları çok az bir fiyat farkı ile Nezih Kitap Evinde de satılmaktaydı.  Kutu içeriği ise 2 adet kardan adamdan oluşmakta ve ikisi de aynı çeşit.


    Bu morun sevimli tonunu da Nezih Kitap Evinden aldık. Bu kutuda da 8 adet vardı. Kutu içeriği tek boy fakat mat ve parlak olmak üzere iki çeşitten oluşuyor. Evimizin renklerine uyduğu için görünce almadan duramadık :)
 
Noel Baba ve Noel anne süsler
 
İşte bunlar da eşimin favorileri. Bu sevimli Noel Baba ve Noel Anne içerikli kutuyu da ikea dan aldık. Kutu da resimde gözüken iki adet ürünün dışında bir şey yoktu fakat bence aldıklarımızın içinde en özelleri diyebilirim :)
Yılbaşı Ağacı Süslemesi
 

Resimlerini sizlerle paylaştığım Çam Ağacımız umarım hazırlık yapacak olanların işine yarar. Evimizin baş köşesinde duran ağacımıza yeni süsler bulup aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
 
Dilerim 2014 herkes için hayal ettiği gibi bir yıl olsun...
MUTLU YILLAR... :)
 
 

Yorumlar